Отвертки

Отвертки

Сред многообразието от ръчни инструменти, които са желани елемент на всеки автосервиз, отвертките заемат ключово място. Инвестицията в качествени отвертки от доказани производители не само улеснява работата на професионалиста, но и гарантира изработката на услугите на най-високо ниво.

Кръстати отвертки PH: Прецизност и надеждност във всяко завъртане

Изборът на кръстати отвертки PH е решаващ за качеството на работата във всеки сервиз. Благодарение на специализирания дизайн и оптималното захващане, което предлагат тези инструменти, техниците могат да извършват дейности с висока степен на точност и без усилие. Кръстатите отвертки са незаменими при работа с множество видове винтове, което ги прави универсален инструмент в индустриалния сектор.

Прави отвертки: Непоколебима стабилност и дълготрайност

Правите отвертки са едни от най-често използваните инструменти и са изключително важни за всяка работилница. Те предлагат възможност за извършване на прецизни манипулации, което е в основата на качественото завъртане и отвъртане на винтове с права нарезка. Освен това, издръжливостта и здравината на професионалните прави отвертки гарантират, че те могат да издържат на ежедневната интензивна употреба без проблеми.

Ударни отвертки: Сила и ефективност при трудно отвъртане

За ситуации, когато е необходимо да се преодолее силно затегнат винт или корозиран болт, ударните отвертки се превръщат в незаменим помощник. Те са проектирани да прилагат ударно движение по оста на винта, което се обезпечава от специалната им конструкция. Така ударните отвертки осигуряват нужната сила за завъртане или отвъртане дори и на най-упоритите винтове.

Отвертки Torx: Прецизно приспособени за специфични области на употреба

Отвертки Torx, още известни като отвертки със звездообразен накрайник, осигуряват висока степен на хващане и минимизират риска от плъзгане. Заради своята специфична форма, те са най-подходящите за определени видове винтове, като намират широко приложение в автомобилостроенето и електрониката. Те предлагат върхово качество и издръжливост при работа в изискващи точност и надеждност условия.

Нашата категория "Отвертки" в Инструменти - ОРГ ЕООД предлага висококачествени ръчни инструменти на конкурентоспособни ниски цени. Ние сме посветили време и ресурси да селектираме само най-добрите продукти от доказани производители, за да сме сигурни, че клиентите ни получават надеждни и устойчиви инструменти, които да отговарят на високите стандарти на индустрията. Предлагаме бърза и ефективна доставка в София и страната, за да може всеки наш клиент да разполага с необходимия инструментариум без забавяне.

В Инструменти - ОРГ ЕООД разбираме значението на детайла и качествената работа, и затова сме тук, за да ви подсигурим с инструментите, които ще направят всеки ваш проект успешен. Доверете се на нашия професионализъм и опит - изберете правилните отвертки за вашата работа сега.


К-кт ударни отвертки 12бр. MG50243

К-кт ударни отвертки 12бр. MG50243

Изработени от хромникелмолибденова стомана;Шестостенна глава за работа с гаечен ключ;Усилен магнитен..

36.00 лв 44.10 лв

Удължени отвертки торкс 4бр. 450мм.

Удължени отвертки торкс 4бр. 450мм.

Удължени отвертки токс с магнитен и закален връх. Изработени от висококачествени материали, пригоден..

25.00 лв

Отвертка торкс - удължена T15

Отвертка торкс - удължена T15

Професионална отвертка торкс:Размер: Т15 Дължина: 300 мм...

9.00 лв

Отвертка торкс - удължена T20

Отвертка торкс - удължена T20

Професионална отвертка торкс:Размер: Т20 Дължина: 300 мм...

9.00 лв

Отвертка торкс - удължена T25

Отвертка торкс - удължена T25

Професионална отвертка торкс:Размер: Т25Дължина: 300 мм...

9.00 лв

Отвертка торкс - удължена T30

Отвертка торкс - удължена T30

Професионална отвертка торкс:Размер: Т30Дължина: 300 мм...

9.00 лв

Удължени отвертки 4бр.

Удължени отвертки 4бр.

Комплект отвертки с магнитен и закален връх, изработен от висококачествена стомана.Подходящ за работ..

16.00 лв

Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)