Комплекти ръчни инструменти

Комплекти ръчни инструменти

Какво представляват комплектите ръчни инструменти?

Комплектите ръчни инструменти са инструменти, които се предлагат в различни размери и форми, предназначени да ви помогнат да изпълнявате различни задачи. Предлагат се в размери 1/4, 3/8, 1/2, 3/4 и 1', за да можете да намерите правилния размер за работата. Комплектите ръчни инструменти обикновено включват клещи, гаечни ключове, вложки, вирбели, адаптери, битове, удължители, отвертки, тресчотки и други пръти.

Какви са предимствата от използването на комплекти ръчни инструменти?

Комплектите ръчни инструменти са от съществено значение за завършване на много проекти „Направи си сам“. Те могат да ви помогнат да спестите време и пари, като ви позволяват да изпълнявате задачи с лекота. Комплектите ръчни инструменти също са чудесни за достигане на тесни пространства, които обикновените инструменти може да не могат да достигнат. Освен това те могат да осигурят допълнителен ливъридж при работа по по-големи проекти.

Как да избера подходящия комплект инструменти за моя проект?

Когато избирате подходящия комплект инструменти за вашия проект, е важно да имате предвид размера на работата. Ако работите върху малък проект, може да е подходящ комплект с по-малък размер. За по-големи проекти е препоръчително да изберете по-голям комплект, за да имате по-голям избор от инструменти на ваше разположение. Трябва също така да вземете предвид вида на материала, с който ще работите, тъй като някои материали изискват специални инструменти.В: Има ли някакви съвети за безопасност, които трябва да следвам, когато използвам комплекти ръчни инструменти?A: Да! Важно е винаги да четете инструкциите, предоставени с вашия комплект ръчни инструменти, преди да започнете какъвто и да е проект. Уверете се, че всички инструменти са добре закрепени преди употреба и носете предпазни средства като очила и ръкавици, когато е необходимо. Поддържайте работното си място подредено и се уверете, че всички инструменти се съхраняват безопасно, когато не се използват. Освен това винаги се уверявайте, че всички предпазни механизми са поставени на електрическите инструменти, преди да ги използвате.


Комплект накрайници 3/8 и 1/2, 40части

Комплект накрайници 3/8 и 1/2, 40части

Съдържание: Дванадесетограмни звезди къси 30мм: M5, M6, M8, M10, M12 Дванадесетограмни звезд..

42.00 лв

Удължени отвертки торкс 4бр. 450мм.

Удължени отвертки торкс 4бр. 450мм.

Удължени отвертки токс с магнитен и закален връх. Изработени от висококачествени материали, пригоден..

25.00 лв

Комплект 1/4 24бр.

Комплект 1/4 24бр.

Комплектът включва:1/4 " тресчотка за битове1/4" магнитен удължител за накрайници, дължина 60 мм1/4"..

19.00 лв

Магнитни държачи за метчици -  10 части

Магнитни държачи за метчици - 10 части

Комплект магнитни вложки за метчици 10 части.Подходящи за труднодостъпни места.Използва се с тресчот..

34.00 лв

Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)