Ако сте професионалист в автомобилния сектор или просто страстен любител, който иска да осъществи прецизна поддръжка на двигателя, универсалната раздвижена скоба за клапани е инструментът, който не бива да липсва във вашия арсенал. С ръчните инструменти от Инструменти - ОРГ ЕООД вие сте в състояние да се справите с по-сложните и изискващи точност операции на автомобилите марки Opel, BMW, Seat, VW, Audi, Hyundai, Toyota, Ford 16v, Renault (19, Clio) и много други.

Инструментът е изработен от най-висококачествената хром-ванадиева стомана (Cr-V), като по този начин се гарантира неговата изключителна здравина и устойчивост на износване. 

Подходящ за справяне с пружините на клапаните, както когато главата на цилиндъра е монтирана, така и когато е свалена. Това означава, че независимо дали ремонтирате бензинови или дизелови двигатели, нашата скоба ще отговори на всичките ви изисквания.

Избирайки универсалната раздвижена скоба за клапани от Инструменти - ОРГ ЕООД, вие залагате на едно дългосрочно решение за обслужване и поддръжка на широк спектър от автомобили. Нашата гаранция за качество и производителност е вашата сигурност в професионалната и надеждна работа във всеки автосервиз. Защото само най-доброто е достатъчно добро за вашия автомобил.

Напишете коментар

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете коментар.

Универсална раздвижена скоба за клапани

  • 105.00 лв


Свързани продукти

Клещи за гумичките на клапаните

Клещи за гумичките на клапаните

Клещи за гумичките на клапаните...

21.00 лв

Тагове: Универсална раздвижена скоба за клапани, KD2907, Скоби