Когато става въпрос за поддръжка на автомобила, една от ключовите задачи за осигуряване на безопасността на движение е редовната проверка и обслужване на спирачната система. Универсалният инструмент за връщане на спирачни цилиндри е незаменим помощник за всеки автосервиз или автоентусиаст, който предпочита да се грижи за своя автомобил самостоятелно.

Защо да изберете този универсален инструмент?

Съвместимостта е от съществено значение и този инструмент гарантира широк диапазон на приложение сред множество марки и модели автомобили. От европейските класики до японските технологични чудеса, инструментът се отличава със своята универсалност. Без значение дали работите върху Audi, Ford, Honda, Jaguar или Mazda, той ще се впише перфектно. Също така, той е подходящ за автомобили като Mitsubishi, Nissan, Skoda, Seat, Saab, Volvo, както и за Rover, Subaru, Toyota, и VW.

Технически характеристики

Важният аспект на всеки специализиран инструмент е неговите технически параметри, които го правят ефективен и лесен за използване. Този универсален инструмент притежава следните ключови особености:

  • Разстояние между центровете на пиновете: 22 мм и 32 мм
  • Висока съвместимост: Подходящ за спирачни системи на разнообразие от европейски и японски автомобили.

Предимства на инструмента за връщане на спирачни цилиндри

Използването на правилния инструмент може значително да улесни и да направи по-ефективен процеса на подмяна или обслужване на спирачните накладки. Нашият инструмент за връщане на спирачни цилиндри осигурява:

  • Безпроблемно връщане на винта: За по-бързо и прецизно възстановяване на работните характеристики на спирачния апарат.
  • Сигурност и удобство при работа: Разработен е така, че да минимизира риска от повреда на спирачния механизъм.
  • Икономия на време: Прост и интуитивен за използване, което намалява времето за работа по автомобила.

Заключение

Инвестицията в качествени сервизни инструменти е ключова за всеки автосервиз. Поддържайте спирачните системи на автомобили безопасни и функционални, като изберете правилните инструменти за вас и вашия автосервиз.

За повече информация относно този и други специализирани инструменти, не се колебайте да се свържете с нас. Ние, от Инструменти - ОРГ ЕООД, с удоволствие ще ви помогнем да изберете подходящите инструменти за вашия автосервиз или личната колекция.

Напишете коментар

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете коментар.

Инструмент за връщане на спирачни цилиндри

  • 14.00 лв


Тагове: Инструмент за връщане на спирачни цилиндри, MG50407, Спирачна система