Климатичните системи в автомобилите са изключително сложни и изискват прецизна поддръжка и сервизиране. Без подходящите инструменти, точната диагностика и ремонт може да се окаже трудно постижима задача. Изборът на надежден комплект маркучи за обслужване на климатици е от първостепенно значение за всеки автосервиз. Тези маркучи са жизненоважни компоненти, които гарантират безопасността и ефикасността на обслужващите дейности.

Технически спецификации на комплект маркучи за климатични системи

Предлаганият от нас комплект от маркучи осигурява високо ниво на устойчивост и надеждност при работни условия. Маркучите са проектирани с дължина от 1,5 метра, което осигурява отлична гъвкавост и покрива необходимостта от достатъчно дължина при свързването с различни системи за диагностика и обслужване на автоклиматици. Максималното работно налягане от 172 Bar / 2500PSI позволява на маркучите да устояват на високи налягания, осигурявайки безопасността на оператора и надеждността на инструментите.

Маркучите разполагат с 1/4" SAE вътрешна резба, подходяща за стандартните връзки използвани от манометри на автомобилни климатични системи. Това предоставя широк спектър от съвместимост с оборудването разпространено в автосервизите. Специално разработената конструкция на маркучите, са огънати под ъгъл в единият край и прав другият, гарантира изключителна ергономичност и ефикасно предотвратяване на огъването или усукването по време на работа.

Преимущества на нашия комплект маркучи

Когато става въпрос за поддръжка на климатични системи, изборът на качествен инструмент е приоритет. Ето някои от ключовите предимства на използването на нашия комплект маркучи:

  • Дълготрайност - Изработени от висококачествени материали, тези маркучи гарантират продължителна употреба и устойчивост на ежедневната работа.
  • Универсалност - Със стандартните си връзки, маркучите лесно се интегрират с повечето съществуващи системи за диагностика и обслужване на климатици.
  • Безопасност - Проектирани да издържат на високо налягане, тези маркучи минимизират риска от повреди и течове, което е от съществено значение за безопасната работа.
  • Лесни за използване - Ергономичният дизайн облекчава свързването на маркучите с различните компоненти на климатичната система, направлявайки процеса на обслужване по-ефективен.

Защо да изберете нашия комплект маркучи?

Нашата компания, Инструменти - ОРГ ЕООД, разбира важността на качественото оборудване при извършването на специализирани автомобилни услуги. Маркучите са проектирани с мисъл за експертите в областта, които търсят надеждност и прецизност във всяка стъпка от своята работа. Със своята висока издръжливост и отлично качество, нашите маркучи представляват инвестиция, която ще спести време, средства и потенциални проблеми в бъдещето.

Доверете се на нашия опит в доставката на специализирани инструменти в София и страната. За вас, професионалисти в сферата на автосервиза и индустрията, предлагаме инструменти, които са сигурни, ефективни и лесни за използване. Избирайки нашия комплект маркучи за обслужване на климатици, вие сте стъпка напред в осигуряването на водещи сервизни услуги.

Не позволявайте оборудването да ограничава качеството на вашата работа. Инвестирайте в нашия комплект маркучи и осигурете най-добрите условия за вашите климатични системи - добавете безкомпромисно качество в автосервизния ви инвентар сега.

Напишете коментар

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете коментар.

Комплект маркучи за обслужване на климатици 3бр. - 1.5 м

  • 23.60 лв


Тагове: Комплект маркучи за обслужване на климатици 3бр. - 1.5 м, S-3AH15, Автоклиматици