Притежавате ли автосервиз или сте специалист в областта на автоиндустрията? Ако е така, то знаете, че прецизното и качествено обслужване на автоматичните трансмисии е критично за безупречната работа на всеки автомобил. Представяме ви специализирания Комплект за Съединители на FORD и VOLVO Power Shift DPS6, 6DCT250 - ваш индустриален партньор при работата с двоен съединител. Комплектът ви позволява не само да осъществите безупречно премахване и повторно инсталиране на съединителните трансмисии, но и да економисате в значителна степен от време и средства.

С инструмента за премахване и повторно инсталиране на трансмисия с двоен съединител, вие сте оборудвани за прецизна и ефективна работа. Благодарение на него може да извършите повторно използване на вече монтирани комплекти с двоен съединител, което е изключително рентабилно решение. Така сваляте необходимостта от закупуването на нови DCT съединители и значително улеснявате и ускорявате своя работен процес.

Нашите инструменти за трансмисия с двоен съединител са перфектно съвместими с сухия тип двоен съединител на FORD и VOLVO, модел DPS6. Комплектът е проектиран така, че да отговаря на спецификациите, осигурявайки лек и прецизен подход при работа с модели като Fiesta (2011-2019)Focus (2012-2018)Transit Connect (2019)B-MAX (от 2012 г.) и много други. За да поддържате върхови производителни стандарти, разчитайте на нашия надежден инструментариум.

OEM#: 307-676.

Напишете коментар

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете коментар.

Комплект за съединители на FORD, VOLVO Power Shift DPS6, 6DCT250

  • 318.00 лв


Тагове: MG50552